Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.06.2014  10:50

Nova pujada de l'atur a Catalunya Nord

Per quart mes consecutiu l'atur ha pujat a Catalunya Nord, aquesta vegada un 0,7%. Actualment hi ha d'apuntats al Pôle Emploi 32 775 aturats en la categoria A, és a dir 233 aturats més que el passat mes d'abril, en aquesta categoria ...>>
Dv. 27 de juny del 2014

Men?ame
 

L'atur no deixa de pujar a casa nostra, segons les xifres oficials de l'observatori estadístic de Pôle Emploi , en total hi ha 44 868 persones, en totes les categories apuntades a Pôle Emploi. Aquestes dades signifiquen que l'atur nord-català, representa un 17%  del total dels aturats que hi ha dins la Regió Llenguadoc- Rosselló. També que en un any, l'atur ha pujat un 6,3% a casa nostra.

En un mes i en totes les categories l'atur augmenta un  1,3 % ( sempre segons les xifres oficials d'aquest observatori estadístic de Pôle Emploi). Això significa que hi ha 577 aturats més en total. En un any, es va incrementar en un 6% a Catalunya Nord.

En tota la regi L-R, el nombre d'aturats en les categories A, B, C augmentar en un 0,5% respecte a abril (4,3% anual). Podeu consultar totes les dades, així com els gràfics en el document adjunt a la notícia (pdf, en francès)