Contactes entre el Barça i la lliga francesa per a jugar-hi després de la independència

  • Segons Interviu el club s'hi ha adreçat per a proposar-li d'incorporar-s'hi si es troba obligat a deixar de jugar la lliga espanyola.

VilaWeb
Redacció
03.06.2014 - 19:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa mesos que corre la brama que hi ha contactes discrets entre la lliga francesa de futbol i el FC Barcelona, contactes destinats a la incorporació del club blau-grana després de la independència de Catalunya. La revista Interviu és la primera de publicar-ne un reportatge. Però hi ha una novetat: segons Interviu és el Barça que s’ha adreçat a la lliga francesa interessant-se per la qüestió.

En unes quantes lligues europees hi participen equips d’estats diferents. Concretament, el Mònegue juga a la lliga francesa malgrat ser un estat independent.

El reportatge d’Interviu és de pagament i en l’apartat de lectura oberta no inclou la referència als possibles contactes entre la directiva i la lliga francesa. Cal recordar que Sandro Rosell es va manifestar completament contrari a aquesta possibilitat i va dir que li semblava millor jugar a la lliga espanyola, després de la independència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any