Centenars de participants en la manifestació contra la planta de la Pobla del Duc

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2014 - 15:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de cinc-centes persones segons els organitzadors han participat aquest diumenge en la manifestació que ha recorregut els carrers de Castelló e Rugat com a mesura de protesta pel projecte d’instal·lació a la Pobla del Duc d’una planta de residus animals. La mobilització havia estat convocada des de l’Assemblea de Veïns comarcal, que aplega entitats, col·lectius i persones a títol individual que s’oposen a la construcció d’aquesta indústria.

L’acte de protesta ha aplegat manifestants de diferents poblacions de la comarca, als quals s’ha afegit un grup provinent de la Safor crítics amb aquest projecte i altres d’urbanístics que afecten la comerca costanera veïna.

La manifestació ha acabat a la plaça Major on s’ha llegit un manifest en què s’agraïa la participació en l’acte reivindicatiu i s’incidia en la necessitat de la paticipació activa de la societat a l’hora de decidir el futur del territori.

D’altra banda, s’ha engegat una campanya de recollida de signatures per a reclamar a la Conselleria de Medi Ambient que retire la Declaració d’Interés Comunitari aprovada per a la planta projectada.

L’Assemblea ha convocat una nova reunió informativa divendres que ve, 23 de maig, a la plaça del Palau d’Albaida, a les 19.30.

Últimes notícies relacionades:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any