Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  25.01.2014  18:09

Més de cent persones en l'assemblea contra la planta de tractament de residus animals

Se n'ha convocada una altra per al 14 de febrer, a la Pobla del Duc

Men?ame
 

Un centenar llarg de persones van responde divendres a la convocatòria d'assemblea a Otos que des de les xarxes socials s'havia fet per a plantejar una oposició organitzada al projecte de construcció d'una planta de tractament de residus animals a la Pobla del Duc. S'hi van aplegar assistents que provenien de deu pobles diferents de la comarca, entre els quals hi havia els batles d'Otos, Emili Mira, i de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, els quals han informat de la situació actual del projecte.

Entre les intervencions dels assistents es va proposar la constitució d’una assemblea de veïns dels pobles que coordinara les accions legals i mesures de pressió popular contra la instal·lació de la planta. De moment es va acordar de fer una nova assemblea el 14 de febrer a la Pobla del Duc, i que s'elaboraran uns fulls informatius. A més, es va decidir de reobrir una pàgina de facebook que havia estat activa durant l'inici de la polèmica l'any 2011.

Notícies relacionades