Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  03.01.2014  06:00

Els grans fracassos tecnològics del 2013

La CNN destaca deu grans ginys i serveis digitals que no han reeixit l'any que hem deixat enrere

Men?ame
 

Si fa pocs dies destacàvem els adéus tecnològics del 2013, amb una llista de serveis veterans que havien desaparegut definitivament de la xarxa l'any passat, avui us volem recordar els ginys i productes digitals que s'han guanyat el títol de fracàs de l'any. La CNN n'ha detectat una desena, entre els quals hi ha la web HealthCare.gov, l'ambiciós pla de salut pública defensat pel president Barack Obama, que va restar penjada quasi dos mesos de resultes de nombrosos errors.

El portal informatiu també hi afegeix Twiter Music, un servei de música de la xarxa social de microblocs que, malgrat haver-se inaugurat a l'abril anunciant-la als quatre vents, no ha arrelat gens en els internautes.

Aquell mateix mes, l'altra gran xarxa social nord-americana, Facebook, va llançar una interfície del sistema operatiu Android de Google centrada en els seus serveis. El fabricant asiàtic HTC va ser un dels pocs que oferí una versió pre-carregada de l'anomenat Facebook Home, però es va vendre tan malament que va haver d'abaixar el preu del mòbil de 99 dòlars a 1 en menys d'un mes.

Un altre producte frustrat del 2013 és la Surface, la pissarreta de Microsoft que de moment ha esgarrapat ben poca quota de mercat. I també Blackberry, el fabricant de mòbils canadenc, que el 2013 ha acabat d'enfonsar-se.