Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  02.12.2013  11:44

Ada Colau alerta d'una nova bombolla immobiliària

Demana a la Generalitat que es personi com a acusació en les execucions hipotecàries

Men?ame
 

Els fons d'inversió com Blackstone Grou --el major fons voltor del món, que compra actius a la Sareb i els bancs-- i altres fons han començat a construir les bases d'una nova bombolla immobiliària, segons que ha alertat Ada Colau, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. 

Ho ha dit en la comissió d'investigació del Parlament de Catalunya sobre responsabilitats de les entitats financeres. I ha explicat que s'havia començat a construir un model 'Wall Street' no pas a través de la comercialització de paquets financers d'hipoteques sinó que ara es feia sobre edificis de lloguer social que adquireix la Sareb i els bancs amb actius immobiliaris procedents de desnonaments. Tot, ha afegit, amb la 'complicitat' del govern espanyol i els autonòmics. 

També ha demanat que el parlament insti la Generalitat a personar-se com a acusació 'contra la mala praxi de les entitats hipotecàries'.