Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.11.2013  12:19

Un dirigent de NNGG compara Mas amb Hitler i Stalin, no rectifica i ho justifica

Jorge Pellicer també compara l'independentisme i el nazisme

Men?ame
 

El secretari de fòrums i convencions de Nuevas Generaciones, les joventuts del PP, a València ha comparat repetidament a Twitter Artur Mas amb Hitler i amb Stalin, i l'independentisme a Catalunya amb el nazisme. Jorge Pellicer ho ha fet publicant muntatges fotogràfics com els que adjuntem en aquesta notícia, publicats el 26 i el 27 d'octubre passats. En una d'aquestes es veu Artur Mas de perfil, assenyalant amb el dit índex; i al costat, Hitler i Stalin fent un gest semblant.

La imatge va encapçalad per la frase: 'Tota la culpa de les nostres desgràcies és de…' I la imatge de Mas va acompanyada de la paraula Espanya i l'any 20120; la de Hitler, amb 'els jueus' i l'any 1936 i la de Stalin, amb 'els capitalistes' i el 1935. I encara afegeix una frase: 'Us prometo abundància, llibertat i una gran pàtria. Ningú no impedirà que compleixi la voluntat del poble. Arturet, no inventes res de nou'.

Heus ací el piulet:

Però Pellicer no ha rectificat pas, ans al contrari. Arran de la publicació de la notícia a Directe.cat, el dirigent de NNGG ha publicat un apunt en el seu bloc on encara justifica la publicació de les imatges. 'En el tuit denuncio que Artur Mas va per molt mal camí basant-se en la mentida i pretenent fer per la via democràtica allò que és antidemocràtic'.

Més: 'En aquest últim tuit denuncio que Artur Mas no ha inventat res amb el missatge: "…Us prometo abundància, llibertat i una gran pàtria. Ningú no impedirà que es compleixi la voluntat del poble".

I encara més: 'No sóc ningú per a jutjar l'ídol de cadascú, però si volsaltres ho diueu… gràcies, i amb orgull'.