Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.10.2013  00:00

Homenatge a Vicent Andrés Estellés a l'IES 'Pou Clar' d'Ontinyent

Men?ame
 

L'IES 'Pou Clar' d'Ontinyent ha fet recentment un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, en què hi han participat els departaments de Música, d'Artística, de Valencià i d'Història.

Durant les primeres setmanes del curs, els alumnes del centre han estat treballant a les classes de Literatura la figura i l'obra del poeta. Han preparat el recitat de poemes fent un recorregut per les temàtiques de la seua obra i vida: el seu origen humil, els xicotets i grans plaers de la vida, l'amor, el compromís, la guerra, la fam, la mort...

El departament de Música ha coordinat el recitat amb la música en directe interpretada pels propis alumnes amb instruments com violí, guitarra, flauta i piano, complementat amb l'actuació del cantaor Julian Quiralte, qui ha adaptat fragments de poemes al ritme d'albades.

A més, el departament d'Artística ha elaborat un mural en què hi han treballat un gran nombre d'alumnes i on es posen imatges a les paraules del poeta. Al recital hi ha intervingut també part del professorat.