Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.09.2013  02:52

Rajoy menteix a la televisió americana i després fa per manera que no s'emeti l'entrevista

Havia negat saber que s'haguessin esborrat proves del cas Bárcenas · Ho va dir en una entrevista de Bloomberg TV

Men?ame
 

Greu relliscada de Mariano Rajoy a Nova York, on ha acudit amb motiu de la cimera de les Nacions Unides. El cap del govern espanyol va accedir a fer una entrevista amb Bloomberg Televisió, un canal de 24 hores d'informació financera considerat dels més importants del món.

Durant l'entrevista, tot d'una la periodista li demana pel cas Bárcenas i Rajoy respon fuig d'estudi. Concretament li demana si dimitirà en cas que es demostri que les seves campanyes electorals van ser finançades il·legalment. Rajoy hi respon dient que no té gens de sentit fer una resposta hipotètica perquè no hi ha cap finançament il·legal del PP.

Però el problema encara es fa més gros quan la periodista hi insisteix i li diu si pensa expulsar del PP el qui va esborrar el disc dur del portàtil de Bárcenas. I, malgrat que és un fet públic i que María Dolores de Cospedal ho ha reconegut, Rajoy fa el desentès i diu que no sap de què li parlen.

Bloomberg ha explicat a diversos mitjans espanyols que l'equip de premsa del president del govern espanyol els havia demanat, tan bon punt es va acabar l'enregistrament, que esborressin aquelles dues respostes. La televisió s'hi va negar.