Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  14.03.2013  13:32

Antoni Pastor s'adhereix al PI com a vice-president

EL batlle de Manacor s'ha mostrat molt il·lusionat davant del nou projecte

Men?ame
 

El batlle de Manacor, Antoni Pastor, s'ha adherit avui a Proposta per les Illes (PI), partit dirigit per Jaume Font, i en serà vice-president juntament amb Josep Melià i dos representants més de Menorca i Eivissa.

Pastor, expulsat del PP l'estiu passat després de trencar la disciplina de vot en defensa del català a la funció públic, s'ha mostrat il·lusionat davant de l'adhesió i ha avançat la intenció 'd'ésser útil i construir un nou projecte que una part de la societat demana i necessita'.

El manacorí, que ha estat presentat avui per Font i Melià, ha dit que 'després de madurar totes les coses que han passat els darrers vuit mesos', és el moment de començar un nou projecte, al qual s'incorpora 'amb molta humilitat i sense ambició de futur' a partir de dia 16 d'aquest mes, quan es celebrarà el congrés constituent del PI.

'No aniré contra ningú', ha dit el diputat no adscrit del Parlament balear, i ha assegurat que la seva tasca millorarà perquè comptarà amb una estructura al darrere, i no li costarà integrar-se en el PI perquè se sent identificat amb les seves idees i iniciatives.