Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  08.03.2013  06:00

Les mobilitzacions del Vuit de Març per denunciar la bretxa de la desigualtat

Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Palma, Tarragona i València fan marxes reivindicatives

Men?ame
 

Com cada Vuit de Març, avui es commemora a tot el món el Dia de la Dona Treballadora. Al nostre país hi ha manifestacions previstes a les principals ciutats, com ara Barcelona, València i Palma, que serviran per a denunciar que el deteriorament de l'estat del benestar ha eixamplat la bretxa de la desigualtat. Entitats feministes, sindicats i organitzacions polítiques han convocat manifestacions a tot el país.

La manifestació de Barcelona començarà a les sis del vespre a la plaça de la Universitat; la de Tarragona, a les set a l'estàtua dels Despullats; a València es farà a les set als jardins del Parterre. A Alacant, la marxa començarà a les vuit del vespre a l'estació de la Renfe. A Palma, és a les sis de la tarda a la Porta Pintada. A Lleida es farà a dos quarts de set del vespre a la plaça de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. La marxa de Castelló començarà a dos quarts de vuit a la plaça de la Pau. I la de Girona, a les sis a la Pont de Pedra.