Què saben de Catalunya els visitants del Mobile Wolrd Congress?

  • Una estació de metro, un patrocinador del congrés, un país que lluita per la independència... Ens hem passejat pel congrés i hem preguntat als visitants què era Catalunya i què en sabien

VilaWeb
Redacció
27.02.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Barcelona és aquests dies la capital mundial de la telefonia mòbil: setanta mil visitants d’arreu del món han vingut per al Mobile World Congress (MWC). Però, què en saben de Catalunya, de la nostra història i de la nostra llengua? Coneixen el país i el procés sobiranista que ha engegat? Ens hem passejat pel l’interior del congrés i els ho hem demanat.

‘Sí, es pot comparar això que passa aquí amb el que passa a Escòcia. Ells faran un referèndum; vosaltres també?’, ens demana, innocent, Hayley, una visitant anglesa… Però, d’opinions, n’hi ha de tota mena: des dels que no en tenen ni idea o es pensen que Catalunya és una estació de metro, fins als qui consideren que Catalunya hauria de ser un nou estat independent, passant pels qui n’han sentit a parlar i poc o molt han vist a les televisions dels seus països la gran manifestació independentista de la Diada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any