Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  31.01.2013  16:51

Autor/s: Redacció

Nova 'trapelleria' dels iaioflautes per protestar contra la baixada de les pensions

Una vintena de iaioflautes s'han presentat, aquest matí, a l'oficina de l'Institut Nacional de la Seguretat Social per reivindicar unes pensions dignes

Men?ame
 

Els activistes han entregat un document sol·licitant l'abonament de la revalorització de les pensions des de l'1 de Gener fins el 30 de Novembre de 2012 i exigint que se'ls pagui la diferència de quantia que existeix entre la pujada imposada pel govern i l'IPC real de tot l'any 2012.

Els iaioflautes de Sabadell han tornat a l'atac amb una nova trapelleria, tal i com els agrada nombrar les seves accions reivindicatives. L'objectiu d'avui era denunciar la baixada de les pensions, un tema que els afecta especialment, i, per això, s'han presentat al centre comarcal de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, ubicat al carrer Tres Creus.

Un cop a dins han entregat un comunicat en el que es sol.licita que el govern pagui la diferència de quantia entre la pujada de l'1% decidida per l'administració i l'IPC real de l'any 2012, que s'eleva al 2,9%. Els afectats reivindiquen que la baixada de les pensions atempta l'article 48 de la Llei General de la Seguretat Social, que regula el dret dels pensionistes a la revalorització anual de la seva pensió en funció del corresponent Índex de Preus al Consum.