Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  02.01.2013  06:38

Els diputats del grup de les 'Llengües regionals' treballen

Dc. 2 de gener del 2013
Malgrat les festes, l'APA continua treballant i ens presenta un resum de la darrera i recent reunió de treball dels diputats del Grup de les 'Llengües regionals' a l'Assemblea a París ...>>

Men?ame
 

Aquest grup dels diputats de l'Assemblea Nacional francesa, són els qui estan treballant per la ratificació per part de l'estat francès de la Carta Europea de les llengües regionals o minoritàries , que també trobareu en català , en document adjunt a la noticia.

Aquest document va ser aprovat a Estrasburg el 5 de novembre de 1992 sota els auspicis del Consell d'Europa per tal de promoure les llengües regionals i minoritàries d'Europa, però l'estat francès no l'ha ratificat mai i, per tan, no acaba ser vàlid a nivell estatal.

Ara trobareu a la pagina web de l'APA ( Associació de pares d'alumnes per l'ensenyament del català a l'escola pública) un resum en vídeo (fr) del resum de la darrera reunió dels diputats de l'Assemblea Nacional francesa sobre aquesta carta.