El Palau d’Anglesola alça un monument en record als caiguts a la Guerra del 1936-39

  • Es presentarà per la Festa Major, així com el llibre dedicat a l'escultor J.Robles

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un bloc de pedra amb una inscripció serà el Monument als caiguts de la Guerra de 1936-39 que el Palau d’Anglesola presentarà dimecres, dia 29. El monument s’alçarà a l’avinguda del camí del Poal, que porta al cementiri.

El monument l’ha promogut l’Ajuntament del Palau d’Anglesola després de rebre, de fa temps, peticions de veïns de crear un monument d’aquesta mena. Les Jornades sobre el Patrimoni de la Memòria Històrica, celebrades l’any passat al Palau, van fer de catalitzadors per fer realitat aquesta proposta.

Doble record

La presentació del monument es farà dimecres al migdia, dins dels actes de la Festa Major del Palau. En el mateix acte també tindrà un altre acte d’homenatge ja que es presentarà el llibre dedicat a l’escultor local d’imatgeria religiosa popular Joan Robles, obra de Joan Yeguas i Sebastià Garralon. El llibre és el número 3 de la col·lecció Cum Laude del Grup de Recerques de les Terres de Ponent.

Pregó de Festes

Tots aquests actes formen part de l’inici de la Festa Major en que també es presentaran els hereus i pubilles d’enguany i que estaran presidits per Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, que també farà el Pregó de Festes.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any