Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  30.07.2012  12:47

L'Audiència espanyola desestima la intervenció judicial de Bankia

El jutge diu que l'entitat ja està intervinguda per l'estat a través del FROB

Men?ame
 

El jutge de l'Audiència espanyola Fernando Andreu ha desestimat la petició d'intervenir judicialment Bankia, tal com demanaven els querellants que ho havien demanat: el col·lectiu del 15-M i UPyD. El jutge considera que la intervenció, demanda per evitar que es causés cap més perjudici als clients i accionistes de l'entitat, no està pas justificada perquè l'entitat ja està intervinguda per l'estat mitjançant el FROB.

El jutge també justifica la decisió perquè diu que els actuals administradors no són pas els mateixos que hi havia en el moment que es van cometre els fets investigats juducialment.

Andreu sí que va admetre a tràmit la querella presentada per UPyD contra trenta-tres ex-membres del consell d'administració de Bankia, incloent-hi Rato, i, sis dies després, la que va presentar el moviment del 15-M contra aquests mateixos trenta-tres i contra l'entitat en general.

Informació relacionada:

Rato s'espolsa la responsabilitat de sobre

Els noms i cognoms del cercle negligent de la banca espanyola