El Barça elimina el Madrid amb un empat al Camp Nou (2-2)

• Pedro i Alves fan els gols del Barça · El Mallorca, eliminat per l'Athlètic (0-1)

26.01.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça ha eliminat el Madrid a quarts de final de la copa, i ha fet bona la victòria (1-2) de l’anada amb un empat (2-2). Els blau-grana fan fer els dos gols (obra de Pedro i Alves) al final de la primera part, després de molts minuts de mal joc. El Madrid va sortir a l’atac a la segona part i al Barça li va costar aturar-lo, fins que Cristiano Ronaldo i Benzema van empatar el partit.

El comitè de competició de la federació espanyola de futbol (RFEF) ha decidit no actuar d’ofici i, per tant, no hi haurà cap mena de sanció contra el defensa portuguès del Reial Madrid, Képler Laveran ‘Pepe’, per la seva agressió a Messi (vídeo) en l’anada dels quarts de final de la copa. Pepe va trepitjar la mà del davanter blau-grana quan aquest era a terra després d’haver rebut una altra entrada.

La decisió del comitè espanyol contrasta amb la que ha pres la lliga anglesa en un cas molt semblant per una agressió del jugador del Manchester City, Mario Balotelli, sancionat amb quatre partits (informació del Telegraph’). Ara, la directiva del FC Barcelona ja va dir que no demanaria al comitè de competició cap mena d’actuació contra Pepe.

El Llevant ha de remuntar un 4-1 amb el València, si vol classificar-se

El Llevant jugarà avui (a les 21.30) amb el València amb l’objectiu de remuntar els tres gols de diferència de l’anada a Mestalla (4-1). Segurament que el camp Ciutat de València s’omplirà per ajudar l’equip contra els rivals.