Catalunya Nord per la independència obre el debat

VilaWeb
Redacció
28.11.2011 - 06:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Catalunya Nord per la independència, és un projecte que ha anat madurant durant mesos, i que ara es vol presentar a la societat nord-catalana, obrint un debat en torn a la pregunta ‘Se pot parlar d’independència a Catalunya Nord?’. Si aneu a la seua web, trobareu alguns documents que vos poden interessar com per exemple una carta oberta a tots els nord-catalans. Així mateix trobareu, en document adjunt a la notícia el primer butlletí d’aquest grup. 

Segons s’entèn llegint llurs documents, CNxI (Catalunya Nord per la Independència) correspon a la dobla voluntat de:

– donar suport, ajudar i ser concretament presents, a la creació de l’Assemblea Nacional Catalana al març vinent i

– d’actuar concretament aquí, de formes diverses tal com decidiran junts, començant per informar i obrint ja un debat, com a grup independentista unitari, i NO un partit polític (que tenen, TOTS, altres prioritats).

 

tres nord-catalans son ja membres del Consell Permanent de l’ANC, altres ja s’hi han sumat preparant i reunint-se,  altres hi han donat suport públicament, però volen que tothom pogui ser-ne informat i participar-hi. Per això està oberta a tota persona que comparteixi aquest objectius i volgui ajudar, amb les seues possibilitats, a concretar aquest dos objectius

Per això, també conviden a tothom, a anar a aquesta presentació del debat que inicien ara; on també es contestarà a les persones presents sobre qualsevol tema relacionat. Març és… molt aviat!

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any