El Correllengua 2011 ret homenatge a Pere Quart

  • Les activitats han començat avui a Sant Llorenç Savall i s’allargaran fins la tardor

VilaWeb
Redacció
02.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Correllengua 2011, la iniciativa de la CAL que cada any porta la reivindicació de la llengua i la cultura catalanes per tot el territori, comença a caminar avui a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) en una edició que vol homenatjar la figura del poeta i escriptor Joan OliverPere Quart‘, de qui es commemora el vint-i-cinquè aniversari de la mort. L’arrencada del Correllengua ha estat a les onze del matí amb una cercavila que ha recorregut els carrers de Sant Llorenç, el poble on passava l’estiu el poeta sabadellenc. Posteriorment s’ha fet un pregó, han actuat les corals Sant Medir i els Emprius i s’ha glosat la vida i l’obra de Pere Quart.

Després de Sant Llorenç Savall, el Correllengua continuarà el recorregut per quatre-cents municipis del Principat, les Illes, la Franja de Ponent, Catalunya Nord i el País Valencià, fins a la tardor. La informació d’última hora del Correllengua, es pot seguir per Twitter i Facebook.

El manifest d’enguany, titulat ‘Existència i consciència: hi som, i sabem que hi volem ser‘, és del cantant Cesk Freixas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any