Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.06.2011  12:22

El govern allarga quinze dies l'exposició pública de la llei òmnibus

La tramitació passa a ser de règim urgent a ordinari

Men?ame
 

El govern ha acordat allargar dues setmanes més l'exposició pública de l'avantprojecte de llei de simplificació (pdf), coneguda com la 'llei òmnibus', que té el propòsit d'aprimar la legislació i fer l'administració més àgil i eficient. Del text se n'havia criticat sobretot que, tenint en la seva importància i afectació, tingués un règim de tramitació urgent i, per tant, una sola setmana d'exposició pública.

Però avui, el secretari govern, Germà Gordó, ha acordat passar de règim d'urgència a ordinari, per la qual cosa a'allarga quinze dies la seva exposició pública i el temps per a presentar-hi al·legacions. Aquesta modificació es publicarà dimecres en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). La llei òmnibus ha estat coordinada pel mateix Gordó els últims tres mesos i recull propostes del programa electoral de CiU i 'reflexions internes' de cada conselleria.