Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  17.02.2011  06:00

En perill immediat les emissions de TV3 al País Valencià per una llei nova

El govern pot multar ACPV amb 60 mil euros cada quinze dies · La llei entrarà en vigor demà · Podeu escoltar en àudio la notícia llegida per l'actriu Pepa López

Men?ame
 

El govern valencià torna a amenaçar Acció Cultural del País Valencià (ACPV) pel funcionament dels repetidors que emeten el senyal de TV3. L'amenaça és ara més greu que mai perquè el consell ha modificat una llei per a poder multar l'entitat amb seixanta mil euros cada quinze dies, mentre durin les emissions. La llei entrarà en vigor demà i no es pot descartar que sigui el cop definitiu a les emissions de TV3 al País Valencià.

L’amenaça de multa es basa en la modificació de la llei 1/2006 de la Generalitat, del Sector Audiovisual. Aquesta modificació s’ha fet per la llei 16/2010 de 27 de desembre de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat.

ACPV diu que 'som davant la modificació d'una llei amb l'únic objectiu d'augmentar les multes a l'entitat'. El termini per al compliment del requeriment rebut per ACPV s'esgota demà. L'entitat reuneix avui la seva junta directiva i farà una conferència de premsa demà per comunicar la decisió presa.