Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  01.09.2010  20:18

Apple intenta revolucionar ara la televisió

Presenta també la xarxa social Ping, que s'integrarà dins de l'iTunes · Renoven també tots els iPods

Men?ame
 

Steve Jobs, màxim responsable d'Apple, ha presentat avui en una de les seves famoses conferències a Cupertino (EUA) el nou AppleTV que intentarà revolucionar el mercat de la televisió amb un model que permetrà un consum de programes, pel·lícules i sèries sense intermediaris, funcionarà amb transmissió de dades en temps real i en alta definició. L'aparell és un 80% més petit que el model anterior i es podrà comendar a distància dels de l'iPad, l'iPhone i l'iPod.

També ha presentat una xarxa social integrada amb iTunes 10 i ha presentat una nova col·lecció d'iPods, amb renovació estètica i de prestacions tècniques.

Apple ha aprofitat la presentació d'avui per explicar les novetats de la nova versió del sistema operatiu iOS 4.2 que estarà disponible també per a l'iPad cap al novembre. Amb aquesta nova versió del sistema operatiu l'iPad incorporarà una aplicació que permetrà la impressió de continguts.