El DVD ‘Metrònom Ferrater’, producte VilaWeb del mes

  • Us oferim els últims exemplars d'aquesta primera edició del documental

VilaWeb
Redacció
05.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El producte del mes de març de VilaWeb és el documental ‘Metrònom Ferrater‘, (56’) dirigit pel realitzador Enric Juste. La cinta s’endinsa en la vida i en l’obra Gabriel Ferrater a partir del testimoni d’una vintena de personatges que el van conèixer i que l’han estudiat. Amb això Juste reïx a construir una de les imatges més completes del poeta, lingüista, traductor, crític d’art i de literatura i professor universitari.

El documental ‘Metrònom Ferrater’ inclou el testimoni valuós de la germana petita de Gabriel Ferrater, Amàlia Ferrater, de la nord-americana Jill Jarrell, dona de Ferrater del 1964 al 1966 (any de la separació; el divorci no vingué fins el 1969) i autora dels versos que encapçalen ‘Les dones i els dies’ i que és la primera vegada que accepta una entrevista; dels escriptors Mario Vargas Llosa i Jaime Salinas, de l’editor Josep M. Castellet, d’una altra musa: Isabel ‘Cateta’ Rocha, d’especialistes com Jordi Cornudella i Núria Perpinyà, de l’agent literària Carmen Balcells…

El DVD del documental ‘Metrònom Ferrater’ es pot adquirir durant tot aquest mes de març a la redacció de VilaWeb, al carrer de Ferlandina 43, baixos,  de Barcelona. El preu és de 13 Euros. També el podeu demanar  a redaccio@vilaweb.cat.

Altres productes del mes de VilaWeb:

Mes de gener: Pep Botifarra ‘Te’n cantaré més de mil’ 

Mes de febrer: ‘Les Rondaies Mallorquines’

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any