Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


La nova redacció

  • VilaWeb ha estrenat nova redacció, la tardor del 2009, al carrer de Ferlandina 43 de Barcelona. És un edifici que havia estat una coneguda fusteria durant més d'un segle i que ara no solament és una redacció amb tots els mitjans per a fer un diari del segle XXI, sinó també un centre cultural obert al barri del Raval i a la ciutat de Barcelona.

    El nou local es divideix en dues parts diferenciades: hi ha la redacció amb una gran sala de treball i sales petites de reunions, a més d'un plató televisiu; també hi ha una àrea d'accés públic que inclou l'Espai VilaWeb, una aula per a fer cursos o reunions i una botiga.

    L'Espai VilaWeb és una sala espectacular, a peu de carrer, amb capacitat per a trenta assistents, preparada per a tota mena d'actes públics. La voluntat de VilaWeb és d'afavorir al màxim la celebració d'activitats, perquè volem recuperar l'estil de les velles redaccions, que eren obertes als transeünts i una font de notícies per si mateixes.

    La remodelació de l'espai ha estat dirigida per Montserrat Batlle, de RGA Arquitectes. Un equip amb una activitat professional extensa i diversa que ha obtingut, entre d’altres, el Premi internacional Footbridge Awards per la passarel·la per a vianants de Vallparadís a Terrassa; el premi Dècada, per l’edifici de les 3 xemeneies al Paral·lel de Barcelona; el premi “Alejandro de la Sota” per la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV a Tarragona, i  vàries nominacions com a finalistes dels premis FAD, entre les que destaquen les corresponents a les restauracions del Cami de Ronda de S’Agaró i dels espais exteriors de la Seu d’Ègara a Terrassa.

    La realització de les obres ha anat a càrrec de Room.