NotÝcies

Divendresá 05.03.2010á 06:00

El DVD 'Metr˛nom Ferrater', producte VilaWeb del mes

Us oferim els ˙ltims exemplars d'aquesta primera ediciˇ del documental

Men?ame
 

El producte del mes de març de VilaWeb és el documental 'Metrònom Ferrater', (56') dirigit pel realitzador Enric Juste. La cinta s'endinsa en la vida i en l'obra Gabriel Ferrater a partir del testimoni d'una vintena de personatges que el van conèixer i que l'han estudiat. Amb això Juste reïx a construir una de les imatges més completes del poeta, lingüista, traductor, crític d'art i de literatura i professor universitari.

El documental 'Metrònom Ferrater' inclou el testimoni valuós de la germana petita de Gabriel Ferrater, Amàlia Ferrater, de la nord-americana Jill Jarrell, dona de Ferrater del 1964 al 1966 (any de la separació; el divorci no vingué fins el 1969) i autora dels versos que encapçalen 'Les dones i els dies' i que és la primera vegada que accepta una entrevista; dels escriptors Mario Vargas Llosa i Jaime Salinas, de l'editor Josep M. Castellet, d'una altra musa: Isabel 'Cateta' Rocha, d'especialistes com Jordi Cornudella i Núria Perpinyà, de l'agent literària Carmen Balcells...

El DVD del documental 'Metrònom Ferrater' es pot adquirir durant tot aquest mes de març a la redacció de VilaWeb, al carrer de Ferlandina 43, baixos,  de Barcelona. El preu és de 13 Euros. També el podeu demanar  a redaccio@vilaweb.cat.

Altres productes del mes de VilaWeb:

Mes de gener: Pep Botifarra 'Te'n cantaré més de mil' 

Mes de febrer: 'Les Rondaies Mallorquines'