PSC i PP s’alien ara per rebutjar cedir espais a la consulta a Barcelona

  • Portabella (ERC) anuncia que demanarà a l'ajuntament que cedeixi espais i en faciliti la participació · El PSC diu que no dóna cobertura a les consultes

VilaWeb
Redacció
03.02.2010 - 16:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha anunciat que demanarà a l’ajuntament que cedeixi espais i faciliti la participació ciutadana a les ‘consultes endegades des del teixit associatiu’. La proposta d’ERC no és la moció de suport a les consultes sobre la independència que anuncia que ja presentaran més endavant, sinó una petició de suport i col·laboració institucional amb qualsevol consulta que s’impulsi des de la societat civil.

El PSC i el PP ja han anunciat la seva oposició a la proposta i, per tant, tornaran a sumar els seus vots per evitar que una proposta de caràcter catalanista progressi a l’ajuntament. Fonts del PSC han confirmat a VilaWeb la seva oposició a la proposta de Portabella i afirmen que ‘els processos de participació ja estan regulats a la carta municipal’ i, en qualsevol cas, el ‘PSC no donarà cobertura a les consultes sobiranistes’. La coincidència del PP i PSC en el refús de la proposta recorda la unitat mostrada pels dos partits per evitar deixar fora el govern espanyol del consorci que gestiona el Castell de Montjuïc.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any