NotÝcies

Dijousá 03.12.2009á 10:42

Toni Strubell tancarÓ la campanya del 13D a Santa EulÓlia de Riuprimer

 Aquest divendres 4 de desembre a dos quarts de 9 del vespre a la Casa de Cultura

Men?ame
 

El coordinador de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell i Trueta serà el convidat especial de l’acte central de campanya de la plataforma Riuprimer Decideix que promou el referèndum sobre la independència de Catalunya el proper diumenge 13 de desembre a Santa Eulàlia de Riuprimer. Serà aquest divendres 4 de desembre a partir de dos quarts de 9 del vespre a la Casa de Cultura. Toni Strubell és autor, entre d’altres, del llibre 'El moment de dir prou. La manifesta incompatibilitat amb Espanya' que pretén recollir un sentiment compartit per molts catalans però que pocs gosen expressar obertament: la creixent sensació d'incompatibilitat amb Espanya.

 Toni Strubell i Trueta llicenciat a la Universitat d’Oxford, treballa avui a la seu donostiarra de la Universitat de Deusto. Actualment també és coordinador de la Comissió de la Dignitat. A aquest nét del Dr. Josep Trueta, nascut a Oxford el 1952, el 2004 li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi. Col·labora amb El Punt, i també amb altres publicacions com El Temps, Presència, Avui, Canvi 16, Berria, etc. Des de 1996 ha treballat en el camp de la recuperació de la memòria històrica, recuperant les figures de Josep Sunyol (amb el llibre 'L’altre president afusellat' en col·laboració amb J.M. Solé i Sabaté i Carles Llorens, Pagès editors, 1996), Josep Narcís Roca Farreras i Isabel Vilà. També ha escrit assaig: 'El cansament del catalanisme' (1997), 'Un català entre bascos' (2006), col·laborant en moltes altres iniciatives com 'Les mentides del PP' (2003) o 'Polítiques de la memòria' (2004).

Hi haurà discursos de diferents riuprimerencs i membres de Riuprimer Decideix, tocs d’humor i un refrigeri final. També hi haurà instal·lada una taula de recollida del vot secret anticipat.