Johan Cruyff, nou seleccionador nacional

  • Torna als terrenys de joc 13 anys després · Dilluns vinent es farà la presentació oficial al Palau de Congressos de Barcelona

VilaWeb
Redacció
02.11.2009 - 13:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Federació Catalana de Futbol ha arribat a un acord amb Johan Cruyff perquè el tècnic es converteixi en el nou entrenador de la selecció catalana de futbol. L’acord també inclou la col·laboració de Cruyff amb la federació en projectes esportius i socials. L’acte de presentació es farà dilluns vinent al Palau de Congressos de Barcelona. Aquesta mateixa tarda el president de la federació, Jordi Casals, farà lectura del comunicat que anuncia l’acord.Johan Cruyff va entrenar l’Ajax d’Amsterdam abans d’esdevenir entrenador del Futbol Club Barcelona durant 8 anys fins el 1996. Com a entrenador del Dream Team va guanyar 4 lligues i 1 copa d’Europa, entre d’altres títols i copes. Fins avui, ha treballat per la fundació que porta el seu nom, Johan Cruyff Foundation, que dedica els seus recursos a fomentar l’esport per a nens amb discapacitats.

L’entrenador neerlandès substituirà en el càrrec a Pere Gratacós que va esgotar el contracte amb la federació el juny d’enguany. L’entrenador de Sant Ferriol (Garrotxa) ocupava la banqueta de la selecció catalana de futbol des del 2005, quan va substituir Àngel “Pitxi” Alonso, seleccionador català durant els 10 anys anteriors.

Enllaços
Comunicat de la Federació Catalana de Futbol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any