Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  16.10.2009  23:54

Jornada tècnica sobre Conservació de l'àmbit agrari i el desenvolupament rural

Es farà dins de la VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori a Santa Eulàlia de Puig-oriol

Men?ame
 

El proper dissabte, 24 d'octubre, Santa Eulàlia de Puig-oriol acollirà una jornada tècnica sobre Conservació de l'àmbit agrari i el desenvolupament rural: parlem amb propietat. Aquesta iniciativa s'emmarca dins la VI Reunió de la Xarxa de Custòdia del Territori, que es durà a terme en aquesta localitat del municipi de Lluçà entre els dies 22 i 24. L'organització va a càrrec del Consorci del Lluçanès, la XCT i l'ajuntament de Lluçà.

RuralCat, el DAR de la Generalitat de Catalunya i l'IRTA també participen de l'organització. L'objectiu pretén posar en contacte els diferents participants potencials en la custòdia del territori: propietaris, usuaris, gestors de finques i entitats de custòdia.
Els actes d'aquest dia seran:

-Esmorzar popular, a les 9 del matí.
-A 3/4 de 10, benvinguda als participants a càrrec d'Eva Boixadé, alcaldessa de Lluçà; Josep M. Masramon, president del Consorci del Lluçanès; Maria Josep de Ribot, cap del Servei de Transferència Tecnològica del DAR de la Generalitat de Catalunya.
-A les 10, La relació entre els propietaris, els pagesos i les entitats de custòdia, a càrrec de Margarida Franch, experta en medi rural.
-A 2/4 d'11, Parlen els propietaris. Tertúlia amb 5 propietaris de finques amb acords de custòdia.
-A les 12, La custòdia respon, a càrrec de representants d'entitats de custòdia del territori i plenari d ela VI Reunió.
-A la 1 del migdia, sortida de camp i dinar de pícnic. La custòdia del territori a la riera de Merlès, amb l'associació ADEFFA.
-