Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.04.2009  00:30

El col·lectiu La Sargantana prepara un joc de preguntes sobre la ciutat

El 20 d'abril s'obriran les inscripcions per jugar durant les Festes de Maig

Men?ame
 

Internet aportarà les properes festes de maig una de les iniciatives més innovadores en el programa oficiós. Es tracta d'El Joc de Badalona, una competició impulsada pel col·lectiu La Sargantana per promocionar el coneixement sobre el patrimoni, la història, els esports, el comerç, la cultura i els personatges de la nostra ciutat. La competició està plantejada com un concurs de preguntes multiresposta en línia.

Des del dia 4 de maig fins el 29 del mateix mes, cada dia, -llevat dels diumenges-, tots els participants que s'hagin inscrit, -gratuïtament -rebran, a la 1 de la matinada, 3 preguntes, de dificultat diversa, sobre la ciutat de Badalona. Caldrà que les responguin abans de les 12 de la nit del mateix dia, assenyalant d’entre les tres alternatives, la correcta.

No serà fins el 20 d'abril que s'obriran les inscripcions i es podran conèixer els premis i bases detallades. Fins llavors una comissió representativa de diferents àmbits de la ciutat el·laboraran els continguts amb el màxim secret. Els organitzadors ja han anunciat que els Mercats Municipals hi col·laboraran així com d'altres empreses i entitats badalonines.