Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.03.2009  06:00

El Vapor Turull en flames

Ahir al vespre va cremar-se l’edifici on haurà d’ubicar-se el futur Museu de Sabadell

Men?ame
 

Ahir al vespre va declarar-se un incendi al Vapor Turull, situat al carrer de la Creueta, que va afectar també a alguns dels vehicles que estaven estacionats l’aparcament contigu. Tretze dotacions dels bombers de Sabadell, Castellar, Rubí i Matadepera, dues ambulàncies i agents de la policia municipal i dels mossos d’esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets.Les flames van afectar de forma important a dos vehicles i parcialment a dos més, en aquest sentit tot i que no es van haver de lamentar víctimes, si que es van produir destrosses materials de diversa consideració. Pel que fa a les causes de l’incendi, el Mossos d’Esquadra han alertat que fins que la policia científica no faci la seva investigació no se’n podran determinar les causes. Tot i això, les primeres informacions, encara per confirmar, indicaven que l’incendi s’hauria originat a la segona planta de l’edifici.

El Vapor Turull és l’immoble que en un futur ha d’acollir el Museu de Sabadell, que aplegarà el Museu d’Història, el Museu d’Art i l’Arxiu Històric de la ciutat. Tot i això, actualment, estava en reserva per l’Ajuntament per dur a terme el nou museu però s’utilitzava com a magatzem.

Avui, els serveis tècnics de l’ajuntament aniran a veure quin és l’estat de l’edifici i quin ha de ser el futur de l’immoble. De la mateixa manera, arquitectes, bombers i policia seguiran treballant a la zona per veure com està l’estructura de l’edifici així com per poder determinar quines van ser les causes de l’origen de les flames.