Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.12.2008  06:00

Ràdio Trama ja emet per a tota la ciutat

La ràdio lliure de Sabadell compta amb un nou emissor que permet sintonitzar-la des de tots els barris

Men?ame
 

El projecte comunicatiu popular i autogestionat de Ràdio Trama compta des de la setmana passada amb un nou emissor més potent que permet escoltar-la des de tots els punts de la ciutat a través del 91.4 de la FM. Les emissions de Ràdio Trama van començar a través d’internet fa dos anys i l’any passat es van iniciar en format analògic, tot i que l’escassa potència de l’emissor no permetia sintonitzar-la a tots els barris de Sabadell.

El nou emissor representa un salt qualitatiu per a l’emissora lliure, que aquesta temporada compta amb més de deu programes de producció pròpia. Entre aquests destaquen un informatiu, un programa dedicat a l’escena teatral catalana, un programa de lectura i comentari de textos formatius, un programa sobre sexualitat i un espai dedicat als esplais de la ciutat i al món del lleure educatiu. L’emissora també aposta pels diferents estils musicals que escapen de criteris comercials i de ràdio fórmula, amb programes dedicats al hip hop, al reggae, al dancehall, a l’ska i al rocksteady.

Comunicació lliure i popular

Ràdio Trama és un projecte de comunicació lliure i popular que, segons els seus impulsors, neix a partir d’una realitat deficitària d’un projecte comunicatiu local, que amb independència de grups polítics i econòmics, vol exercir una veritable funció informativa, de socialització de la informació, del coneixement i de la cultura entre la ciutadania, comptant amb una veritable participació social. Segons les persones membres del col·lectiu, Ràdio Trama vol oferir un altre model de gestió en un mitjà de comunicació basat en l’horitzontalitat, l’autogestió, l’assemblearisme i la participació ciutadana.