Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  28.03.2008  10:06

Isabel Iborra presenta cançons del Lluçanès a Manlleu

Serà aquest dissabte a l’Espai Solidari

Men?ame
 

Isabel Iborra, membre del grup de Cantaires d’Alpens, i component del grup Tornaveu, oferirà un seguit de cançons del Lluçanès, el proper dissabte, dia 29 de març, a les 5 de la tarda, a l’Espai Solidari, al carrer Comte, de Manlleu. El local, situat a la zona de Dalt vila, es dedica a la difusió de la filosofia i els productes del Comerç Just, i per a aquesta ocasió preveu una degustació de cançons, proposant que la gent hi vagi a cantar i a tastar els productes del Comerç just.

Isabel Iborra, habitual participant de diferents encontres de cantaires al Lluçanès i a altres indrets, com ara la Trobada de cantadores i cantadors del Lluçanès en el marc del cicle Solc, ha fet una important tasca de recollida de cançons a la comarca, i ha format part del grup Tornaveu, que va fer un repertori de cançons lluçaneses amb un particular estil d’arranjaments, repertori que han ofert a moltes localitats del Lluçanès i d’altres indrets.