Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  27.02.2008  06:00

La connexió aereo-portuària i l’Estatut centren el míting de Portabella a Ripollet

Men?ame
 

“Hem de ser més forts a Madrid per poder deixar d'anar-hi. Per això l'abstenció no és una opció”. Aquest va ser un dels missatges que el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, va donar a l'acte principal de la campanya electoral que va organitzar dilluns 25 Esquerra Republicana de Catalunya al nostre municipi.

Portabella, que va estar acompanyat pel regidor a l'Ajuntament de Viladecavalls, Lluís Soler, i el president de la secció local, Ricard Sancho, va explicar que són molts els motius que han d'animar als catalans a anar a votar el 9 de març. “A vegades sembla que estem abocats a la cultura de la queixa quan parlem del dèficit fiscal, de la connexió aereo-portuària o de l'Estatut de Catalunya, però la veritat és que l'únic que fem és explicar la realitat”, va argumentar el portaveu d'ERC. Els representants republicans també van voler tractar el debat electoral que es celebrava aquella mateixa nit ja que, per a ells, fomentava el bipartidisme i deixava fora a la resta de partits.
Recordem que el proper 6 de març, ERC celebrarà a Rubí un nou míting amb el portaveu del grup parlamentari, Joan Ridao, i el conseller, Joan Manuel Tresserras.