Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  11.10.2007  11:14

Lluís Danés als Premi Butaca de cinema i teatre de Catalunya

Els seus treballs 'Tranuites Circus' i 'Llach, la revolta permanent' aconsegueixen 5 nominacions

Men?ame
 

L'arenyenc Lluís Danés continua recollint èxits amb els seus dos últims treballs. Aquest dimecres s'ha conegut que el seu film Llach, la revolta permanent ha estat nominat com a premi butaca a la millor pel·lícula catalana. El seu treball teatral Tranuites Circus aconsegueix quatre nominacions: a la millor escenografia, al millor espectacle (altres disciplines), al millor vestuari i a la millor il·luminació.

Després de rebre els elogis de la crítica i el públic l'espectacle Tranuites Circus pot aconseguir el reconeixement d'uns premis com els Butaca. Lluís Danés i el seu equip aconsegueixen nominacions importants. La bona acollida de la pel·lícula Llach, la revolta permanent també s'ha vist reflexada en els Premis Butaca amb la nominació a la millor pel·lícula catalana, compartida amb altres treballs com Salvador de Manuel Huerga.

Els Premis Butaca de cinema i teatre de Catalunya, organitzats per la Diputació de Barcelona, s'atorguen per votació popular a través de la pàgina web del certamen. Després de tretze anys aquests premis són un referent en el món teatral i cinematogràfic català. Entre els actors i actrius nominats hi ha noms tan coneguts com Jordi Bosch i Carme Elias en teatre, i Abel Folk, Ariadna Gil i Emma Vilarasau, en la categoria de cinema.

El període de votacions dels espectacles, pel·lícules i artistes nominats es podrà fer fins al 18 de novembre. Per conèixer els guanyadors dels premis de teatre i cinema de Catalunya caldrà esperar, però, a la cerimònia del 26 de novembre que es farà a Mataró.