Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.10.2007  17:08

El patronat de la Sagrada Família presenta un recurs contra el traçat del TGV

La plataforma Ave pel Litoral farà semblantment d'ací a quinze dies

Men?ame
 

El patronat de la Sagrada Família ha presentat a l'Audiència Nacional espanyola un recurs contenciós administratiu contra el projecte de la línia de gran velocitat per la ciutat de Barcelona. Segons el projecte, recordem-ho, un túnel ha de passar per sota del carrer de Mallorca, al costat del temple. El president del patronat, Joan Rigol, ja va advertir a començament d'any que ho farien, si el Ministeri de Foment mantenia el traçat.

El president del Patronat, Joan Rigol, ha dit que tenien informes tècnics i jurídics prou contundents per tenir esperances que el recurs tiri endavant.

Foment va aprovar el traçat definitiu pel centre de Barcelona el 7 de juny proppassat. D'aleshores ençà, els serveis jurídics del patronat han treballat en la presentació d'aquest recurs, avalat per tres informes tècnics que revelen, entre més coses, que el terreny que s'haurà de foradar és inestable.

La plataforma Ave pel Litoral també va decidir ahir, en assemblea, que en un termini màxim de quinze dies presentaria un altre recurs contenciós administratiu. Raó: el projecte és contrari a l'interès general dels ciutadans.