Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  07.07.2007  06:00

Neix un canal de televisió a internet dedicat a les carreres de Sant Fermí

Men?ame
 

L'empresa de roba Kukuxumusu ha creat un canal de televisió per internet per seguir, en directe, els Sant Fermins d'enguany. El canal funciona les vint-i-quatre hores i es presenta en basc, anglès i espanyol. Cada dia el canal, que és gratuït, oferirà la carrera sencera. A més, els vídeos apareixen en format podcast, de manera que els usuaris poden descarregar-los i veure'ls les vegades que vulguin.

El canal s'inclou en l'aposta de l'empresa de dibuixos per la televisió a internet i té tres modalitats: la primera permet veure en tot moment els vídeos que es vulgui; la segona és una escaleta de programació predeterminada; i la tercera permet seleccionar els vídeos perquè l'usuari es creï la seva pròpia escaleta. Sanfermin.com/tv continuarà emetent tot l'any, però durant els propers vuit dies farà un esforç superior per oferir notícies, reportatges i entrevistes relacionades amb les festes de Sant Fermí.