Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  12.06.2007  13:35

La Generalitat valenciana torna a la càrrega contra els repetidors d'ACPV

El govern català diu que la negociació per la reciprocitat avança per bon camí

Men?ame
 

La Generalitat valenciana ha notificat a Acció Cultural del País Valencìa que l'expedient pel qual el govern sancionava l'entitat amb el tancament dels repetidors de TV3 i una multa de 300.000 euros era definitiu. ACPV ha dit que no tenia constància que la Generalitat de Catalunya i la valenciana mantinguessin un canal de negociació obert per a la reciprocitat, però el govern català assegura que les converses són contínues i que avancen pel bon camí.

En relació amb l'expedient sancionador, ACPV ja ha dit que presentaria un recurs per via administrativa, davant la secretaria autonòmica de relacions amb l'estat, i si aquest és desestimat recorrerà al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.

Ara, aquest mateix tribunal ja va desestimar el mes passat el recurs presentat per Acció Cultural contra l'expedient sancionador que la Generalitat va sotmetre al jutge, el 30 d'abril, per a tancar les emissions de TV3 i imposar una multa a l'entitat, propietària dels repetidors. Per desestimar el recurs el tribunal invoca la situació d'alegalitat de les emissions de TV3 i els perjudicis que això pot causar a les televisions que emeten dins del marc legal.