Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  25.03.2007  22:00

Carta de Josep M. Espinàs als lectors de VilaWeb

L'escriptor agraeix els més de quatre-cents missatges de felicitació pels seus 80 anys

Men?ame
 

Més de quatre-cents missatges de felicitació va rebre l'escriptor Josep M. Espinàs dels lectors de VilaWeb en ocasió del seu vuitantè aniversari. L'aniversari va coincidir amb la publicació del seu llibre número vuitanta, 'Relacions particulars' (la Campana ja n'ha anunciat una segona edició, perquè es ven molt bé). Espinàs va passar per la redacció del diari i va recollir en edició paper totes les felicitacions i una còpia del vídeo.

Josep M. Espinàs ha enviat una carta a la redacció de VilaWeb, que fa:

'Amics de VilaWeb: vau tenir l'amabilitat d'oferir la vostra bústia a qui volgués enviar-me unes paraules amb motiu dels meus 80 anys i 80 llibres. Ara m'heu fet arribar, impresa, la llarga relació de felicitacions. Una vegada més, he comprovat l'enorme bona voluntat de tanta gent. M'agradaria que sabessin que la seva companyia em fa feliç. Com que jo no tinc correu electrònic, seria demanar massa que enviéssiu aquestes quatre ratlles d'agraïment als qui m'han escrit? Si jo, amb els anys, he continuat publicant llibres és perquè els lectors sempre m'han fet costat. I sento la necessitat de reconèixer-ho. Sé que abuso de VilaWeb, però m'anguniejaria no correspondre a l'afecte de tanta gent com heu aconseguit convocar. Gràcies.
Josep M. Espinàs'