Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.02.2007  14:00

Ferran Mascarell renuncia a l'escó de diputat

La setmana que ve donarà més detalls sobre la seva decisió

Men?ame
 

Ferran Mascarell ha confirmat en finalitzar el ple del Parlament d'avui la seva intenció de renunciar a l'escó de diputat. El polític socialista ha explicat que la setmana que ve donarà més detalls sobre aquesta decisió. El diari El Periódico anuncia en l'edició d'avui que Mascarell 'està ultimant el seu fitxatge per una empresa del sector audiovisual'. La seva carrera professional i política sempre ha anat lligada a la gestió cultural.

Nomenat regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona l'any 1999, va ser un dels ideòlegs del Fòrum Universal de les Cultures. L'abril de 2006, Mascarell va substituir Caterina Mieras com a conseller de Cultura de la Generalitat, amb Pasqual Maragall de president, però l'avançament de les eleccions va fer que la seva permanència en el càrrec fos molt breu. El fet que la Conselleria de Cultura fos assumida per ERC va fer impossible la seva continuïtat.

L'escó de Mascarell l'agafarà Rosa Ferrer, del grup de Ciutadans pel Canvi.