NotÝcies

Dijousá 11.01.2007á 17:46

La Universitat Pompeu Fabra i Catalunya RÓdio creen UPF RÓdio

La primera rÓdio universitÓria del paÝs que emetrÓ via internet en format de podcast

Men?ame
 

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Catalunya RÓdio han signat un conveni per crear la UPF RÓdio, la primera emissora de rÓdio del paÝs que comenšarÓ a emetre via internet en format de podcast a finals d'aquest mes. La programaciˇ d'UPF RÓdio, amb programes informatius, musicals i experimentals, la faran els alumnes de periodisme i de comunicaciˇ audiovisual de la universitat, tot i que comptaran amb les instalĚlacions de Catalunya RÓdio.

El conveni que fa possible el naixement de la rÓdio l'han firmat Salvador Alsius i degÓ de periodisme de la UPF, Oleguer Sarsanedas, director de Catalunya RÓdio, en un acte en quŔ tambÚ hi eren PelegrÝ Viader, vicerector de Comunitat UniversitÓria, i Neus Bonet, directora de Programes de l'emissora. L'acord estableix que la universitat vetllarÓ per la qualitat dels continguts i que una comissiˇ mixta formada per membres del professorat de la UPF i de Catalunya RÓdio supervisaran la nova emissora.

Encara que la nova rÓdio aprofitarÓ les possibilitats que ofereix internet per emetre amb un cost molt baix, Ús previst que quan els estudis de periodisme es traslladin al nou campus que es construeix a Ca l'Aranyˇ, al districte 22@ de Barcelona, es comenci a emetre tambÚ a travÚs de les ones.