Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  21.12.2006  06:00

Es presenta 'Ja en tenim prou', un film contra la gestió del PP al capdavant del govern valencià

VilaWeb TV hi col·labora amb dos vídeos

Men?ame
 

Una colla d'entitats socials i culturals del País Valencià, convençudes que a les eleccions de l'any que ve cal foragitar el PP del Consell per 'higiene democràtica', van presentar ahir el projecte del llarg-metratge 'Ja en tenim prou', un film a l'estil de l'espanyol 'Hay motivo'. Encara en procés d'elaboració, constarà d'uns quants curts, que just ara se seleccionen. VilaWeb hi col·labora amb dos vídeos de VilaWeb TV.

'Ja en tenim prou' es presenta com una iniciativa ciutadana, independent de la política i sostinguda per organitzacions socials i culturals compromeses amb la llengua, la cultura, el territori i el medi, com Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i Xúquer Viu. El coordinador d'ACPV, Toni Gisbert, ha destacat que calia un canvi a la Generalitat, i bàsicament per dos motius: 'el primer, per higiene democràtica, perquè aquests últims anys han dominat els casos de corrupció i un comportament poc democràtic; el segon, perquè amb el govern del PP, les qüestions d'economia, d'ecologia i sostenibilitat, de llengua i de cultura, no tenen solució.'

Els impulsors de la iniciativa destaquen que 'Ja en tenim prou' servirà per 'crear un espai en què es pugui fer sentir la veu dels qui no en tenen als mitjans de comunicació majoritaris del País Valencià, com Ràdio Televisió Valenciana'. D'aquesta manera, confien que el sector crític del PP esdevingui majoria social. La iniciativa s'hauria d'haver enllestit la primavera vinent, abans de les eleccions a les Corts Valencianes del 27 de maig.

Suport ampli

'Ja en tenim prou' ha rebut el suport de moltes persones i entitats, com ara VilaWeb, que hi aporta dos vídeos de VilaWeb TV: l'un sobre la visita papal a València, el juliol passat, i l'altre, sobre l'accident del metro, també del juliol. El termini per a presentar curts s'acaba el dia 31 de gener, però ja se n'han presentats cinquanta-quatre. Un comitè s'encarregarà de seleccionar els que, finalment, formaran el llarg-metratge.

Més col·laboradors: Infotv, el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, Escola Valenciana i Obrint Pas.