Notícies

Dilluns  30.10.2006  06:58

Els articles més destacats dels altres diaris sobre l'1-N

VilaWeb us ofereix, cada matí, una selecció dels millors articles

Men?ame
 

Durant els dies de campanya, VilaWeb us oferirà cada matí un recull dels titulars més interessants de la premsa matinal. Avui, evidentment, els mítings de final de campanya són els protagonistes, quan manquen poques hores perquè comenci la jornada de reflexió. El líder de CiU, Artur Mas, va reunir unes 14.000 persones a la cita del Pavelló Olímpic de Badalona (Avui, la Vanguardia, el Periódico, el País, el Punt). ERC també va fer ahir el míting final de campanya.

Va ser al Palau de la Música i va reunir unes tres mil persones (Avui, la Vanguardia). Carod va advertir que, ateses les circumstàncies, ningú no podrà governar sol (el País).

Finalment, cal destacar la protesta de SOS Racisme que, malgrat la prohibició de la Junta Electoral, es va concentrar ahir a la plaça de Sant Jaume de Barcelona (el País). I també l'article 'Mis entrevistas', en què Xavier Sala i Martín parla sobre la ronda d'entrevistes-diàleg, algunes voltes polèmiques, fetes als candidats a la presidència de la Generalitat.