Joaquim Prats serà el nou secretari d’Universitats i Recerca

  • Les dues direccions generals, abans dins del DURSI, s’unifiquen i passen a dependre d’Educació

VilaWeb
Redacció
18.05.2006 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joaquim Prats, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials per la UB i doctor en Història Moderna, serà el nou secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, segons han confirmat a VilaWeb fonts del departament d’Educació. Amb la remodelació del govern duta a terme per Maragall la setmana passada, aquestes direccions generals, que fins ara eren part del DURSI, ara desaparegut, passen a dependre d’Educació, dirigida per Francesc Colomé.La secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) s’encaixarà a Presidència, amb Joaquim Nadal al capdavant, tot i que el seu futur és incert.

Prats ha estat professor de les universitats de Barcelona i Lleida i actualment és president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, director del programa de doctorat de Didàctica de Ciències Socials i director del Campus Virtual d’Educació de la Universitat de Barcelona.

És membre de la comissió de Política Científica de la Universitat de Barcelona i ha estat avaluador de projectes d’I+D de la ANEP, de Colciencias (organisme equivalent al CSIC a Colòmbia), de ANPCT (Argentina), IBE-UNESCO, i de diverses universitats del país i estrangeres. A més, és investigador principal del grup DHIGECS, (Didàctica de la Història, la Geografia i altres Ciències Socials) i ha dirigit diferents projectes d’investigació en el camp de la pedagogia.

Enllaços
Més notícies: VilaWeb Tecnologia i Ciència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any