Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  07.08.2005  06:00

L'aeroplà del Raval

Men?ame
 

Tina Vallès és la pilot de 'L'aeroplà del Raval', un bloc molt popular i concorregut a la xarxa. D'ofici traductora i resident al barri del Raval de Barcelona, és des d'aquest mirador des d'on llança les seves reflexions, dèries i obsessions (cinema, llibres, gastronomia…) i les seves històries particulars, mig reals i amb molta dosi de ficció. Fa una mica més d'un any i mig que va encetar el bloc i ara n'acaba d'estrenar un altre de temàtic, que fa venir gana: 'El rebost de l'aeroplà' amb receptes, restaurants, ingredients, trucs, llibres, pel·lícules, cançons, cuineres, estris, xefs, cambrers, cuines, cassoles... tot sobre l'art d'omplir i buidar el plat.
Tina Vallès ha dit: 'M’ha enganxat això del blog, perquè hi ha la immediatesa, que et llegeixen de seguida i et responen i comenten. I això enganxa, la carn és feble i l’ego també'.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.