L’huracà feixista, frenat a Alacant
Contra l'agressió a la llengua de tots, només hi pot haver la resposta de tots. Entendre això és clau per a la nostra supervivència com a poble
Un nou article de la sèrie "No patiu per mi", en què Carme Junyent ens parla de la importància del servei en un restaurant
Un nou article de la sèrie "No patiu per mi" en què Carme Junyent ens parla del gaudi de les converses a l'hora de menjar
De Barcelona a l'Alt Urgell, Carme Junyent ens passeja per la cuina creativa
Carme Junyent, en aquest tercer article de la sèrie "No patiu per mi", ens parla de com la diversitat gastronòmica li va permetre d'aprofundir en la diversitat lingüística
"No sóc bona cuinera, però hi ha dos fets: la millor escudella de Nadal que he menjat l'he feta jo i la millor truita de patates també", diu Carme Junyent, en el segon article de la sèrie "No patiu per mi"
Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de Vilaweb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure’n els avantatges.
S'ha afegit la noticia a Favorits.