Una imatge de la cadena humana als Maristes (Foto: Jesús Hierro @jesus_hierro)
Una imatge de la cadena humana als Maristes (Foto: Jesús Hierro @jesus_hierro)

Pares i mares d’alumnes, ex-alumnes i ex-professors del Col·legi Maristes de Sants-Les Corts de Barcelona s’han concentrat avui per fer una cadena humana al voltant del centre escolar per ‘donar suport a les víctimes i el professorat’ en el cas de possibles abusos sexuals que s’ha destapat.

Les denúncies ja afecten cinc treballadors dels Maristes i s’han obert dues investigacions. Una afecta a l’ex-professor que la setmana passada va confessar haver abusat de diversos alumnes i l’altra se centra en un monitor del centre acusat de cometre abusos a cinc alumnes.

Alguns dels alumnes i ex-alumnes dels Maristes han fet piulets a Twitter amb l’etiqueta #confioenmaristes per expressar el seu suport al col·legi.

Vegeu alguns dels piulets:

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)