El grup valencià Carraixet repassarà la seua trajectòria al Micalet per a celebrar el seu 30 aniversari.

VilaWeb
Redacció
18.03.2003 - 17:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VALÈNCIA, 18 (EUROPA PRESS)

El grup de música popular valenciana Carraixet celebrarà el seu 30 aniversari dissabte que ve, 22 de març, amb una actuació al Teatre Micalet de València. Amb motiu d’aquesta commemoració, la formació ha preparat un nou espectacle musical en el qual realitza un breu repàs a la seua història.

El periodista Toni Mestre narrarà en forma de conte la història del grup sobre una projecció de fotografies que mostraran en imatges aspectes destacats de la trajectòria de Carraixet des dels seus inicis fins a l’actualitat, segons han informat fonts de la formació.

L’espectacle, en el qual es recordaran les cançons més representatives de l’agrupació i s’estrenaran altres, serà presentat per Juli Mira i Maribel Casany i disposarà de la direcció de José Manuel Casany. A més, es comptarà amb la col·laboració a l’escenari de Lluís Miquel, Paco Muñoz i el grup Al Tall.

El Grup Carraixet, nascut a finals del 1971, ha anat incorporant en els seus discos la música popular de les comarques valencianes, a més d’afegir nous ritmes i peces de creació pròpia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any