El Centre Mèdic inicia demà el cicle de xerrades, parlant de la família i els nens

VilaWeb
Redacció
27.11.2002 - 15:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Demà dijous comença el cicle d’enguany de les de xerrades divulgatives sobre psicologia, que estan organitzades per Pau Martínez Farrero, doctor en psicologia i psicoanalista, del Centre Mèdic Integral. A més, també hi col·labora l l’Associació de Veïns La Central-L’Olivera.

Aquesta és ja la quarta edició d’aquest cicle de conferències sobre psicologia, on es tracten temes que poden afectar a nens, adolescents i adults. Totes les conferències es portaran a terme al Casal Social de l’Associació de Veïns de La Central-Olivera, a la plaça dels Països Catalans.

Concretament, la xerrada que inaugurarà aquesta edició porta per títol “La importància de la família en el desenvolupament psicològic del nen”, i anirà a càrrec de Pau Martínez Farrero. En aquest cas, la conferència tractarà especialment sobre els paper del pare i la mare en el desenvolupament del nen, a més de tenir en compte altres aspectes importants en la vida del nen. Donat que cada cop més les mares treballen fora de casa, els menuts passen moltes hores amb avis i altres persones, i per tant s’ha de considerar la importància i efecte que poden tenir en el creixement del nen.

Tots els interessats en assistir a aquesta primera xerrada del Centre Mèdic Integral ho poden fer demà, a partir de les vuit del vespre, al local social de l’associació de veïns de La Central.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any