La Usap comença la ‘remuntada’ (!?)

  • Si l'any passat era la reconquesta, enguany l'Usap es presenta amb el lema de 'la remuntada'. Ahir dimarts es va presentar al complet i van començar els entrenaments ...>>
    Dc. 2 de juliol del 2015

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.07.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tenen com a objectiu prioritari tornar al TOP després que, la temporada passada, es quedessin a un pas d’aconseguir-ho. Enguany, amb 5 nou fitxatges i sense l’entrenador Alain Hyardet, al que el club català no ha renovat el seu contracte, els catalans tindran com a entrenadors François Gelez i Grégory Patat .

Els cinc fitxatges són: el pilar Tevita Mailau, el segona línia Yohan Vivalda, el tercera línia Christophe André, el mig d’obertura Enzo Selponi i l’extrem Yohann Artru.

Aquest estiu els catalans disputaran a Aimé-Giral  tres partits: amb Aix-a Provence el 31 de juliol, Colomiers (7 d’agost) i un equip encara per a definir (seria el 13 d’agost). La temporada comença el 20 d’agost. El club català té ja uns 3.000 abonats, un pressupost de 10,5 milions d’€uros i la massa salarial dels jugadors passarà de 3,6 a 4 milions d’€uros.Encara no s’ha fet públic el calendari de la temporada 2015-2016 de Pro D2.

La setmana vinent els jugadors entrenaran de dilluns a dijous a Cabestany, i la pròxima setmana de dimarts a divendres a Torrelles.

Podeu llegir aquí una entrevista feta per France Bleu Roussillon al president del club usapista, François Riviere.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any